Stihl Robot plæneklipper: Fordele og ulemper

Stihls robotplæneklipper kan slå op til 1,24 hektar. Det kan kun klippe 0,7 hektar på hverdage, men det er stadig ganske imponerende i betragtning af prisen. Denne maskine har mange ulemper. Dette er blot nogle få af ulemperne ved denne maskine:

Stihl iMow anvender en matematisk algoritme og et matematisk mønster for at sikre, at hver tomme skæres. Du kan også indstille en tidsplan, og det er ekstremt stille. Den er mere støjsvag end andre robotplæneklipper og kan ikke engang mærkes, når den slår din græsplæne om natten. Mange mennesker bruger det om natten til at klippe deres græsplæne.

Stihls robotplæneklipper har et antikollisionssystem, vippe- og løftesensorer og kan fornemme, når den skifter retning. For at forhindre det i at snuble på det, kan det håndtere stejle skråninger og stejle haver. Du skal dog placere omkredstråden omkring plæneklipperen. Robotplæneklipperen er ikke i stand til at klippe græsplæner med ujævne længder eller flade overflader. Robotten kræver en ladestation for at holde den kørende. Dette skal være udendørs.

Stihl Imow RMI632 PC-L robotplæneklipperen er kraftig nok til at klippe græsplæner op til 8 tommer høje. Den kæmper med at slå højt græs efter at være vendt tilbage til sin ladestation. Før den kan skære gennem afgrænsningsledningen, skal den først bevæge sig væk fra den. Enheden kan klippe græs op otte inches høj uden at blive sammenflettet. Stihl robotplæneklipperen er et nyttigt værktøj, men den er ikke egnet til store græsplæner.

Smartopladere er indbygget i STIHL iMOW(r), som kan huske sin klippehistorik og hurtigt genoplades, når den er lav. Den holder også styr på, hvornår plæneklipperen sidst blev slået. Systemet kan justere sin skæretid for at reducere vandskader i regnfulde perioder. Det er værd at koste. Det er en robotplæneklipper og ikke et legetøj.

Stihl iMow RMI632P-sensorer registrerer, om børn rækker ud efter plæneklipperens klinge. Plæneklipperen holder op med at fungere, når den registrerer en kollision. Maskinen har et aftageligt kontrolpanel, der gør det nemt at justere indstillingerne. Det leveres også med et menusystem. Du kan justere højden på din græsplæne fra 2 til 6 cm. Du kan også styre knivens hastighed.

STIHL iMow robotplæneklipperen har justerbare højdeindstillinger og fleksibel programmering. Plæneklipperen kan klippe op til en hektar og kan klippe skråninger så stejle som 24 grader. STIHL iMow har en stålklinge med dobbelt sider, justerbare klippehøjder og højtydende batteriteknologi. STIHL iMow kan købes hos uddannede STIHL forhandlere. Det er dækket i fem år.