Baby Shower Invitation ordlyd – hvordan man skriver din Baby brusebad Invitation som et Pro

Vil du have nogle kreative baby shower invitation ordlyd? Okay, er den første ting du skal gøre at sidde og tænke over, hvem der skal inviteres.

Har en samtale med den mor-til-være og beslutte gæstelisten. Eller hvis din brusebad er en overraskelse en, telefon op hendes nære venner og pårørende oplysninger om hvis ansigter hun ville blive glad for at se.

Allerede har svarene? Great, afslutte din gæsteliste, og vi kan begynde at skrive unikke baby brusebad inviterer.

Baby shower tema sætter tonen for den særlige begivenhed. Så, den nemmeste metode er at have ordlyden afspejler din bruser temaer.

For eksempel, her er en ide til Peter Plys baby shower invitation ordlyd: “Mama Plys, Daddy Plys og hvad… en ny Baby Peter Plys er på vej i Smith hule! Fejre den hele familien Smith for deres nye ankomst!”

Du kan nemt ændre det til at passe nogen andre søde temaer, der bruger ord som “Bære”, “And”, “Snoopy” og “Frog” erstatte “Plys”. Ideerne er uendelige.

Hvis dit tema er ferie eller speciel lejlighed, er der så mange gratis baby brusebad invitation vers på internettet.

Lad os sige, du laver en Halloween baby brusebad invitation, skal du skrive noget lignende, “snart frosten bliver på græskar! Vi har ventet så længe, og nu har vi en ny lille en kommer til vores Patch! Stolte forældre: Tina & Fred. Vores lille Punkin’ forventes den 11 December 2005. “

Hvis du ikke har et tema, ingen bekymringer – kan ikke det være mere attraktivt at bruge disse spædbarn essentials i din invitation ordlyd, som “flasker & bootties, bleer & pins, hagesmække og meget mere. Dette er hvor kærlighed begynder!”

Og bruge en kursiv skriftligt for en elegant tema, eller brug en sillier, nuttede skrive for en sjov brusebad invitere.

Det er altid godt nok, at blot fortælle folk det er et brusebad for baby pige eller dreng. Hvis du ønsker at afspejle barnets køn på invitationer, er den grundlæggende regel at bruge pink blæk til pige eller blå for drengen til udskrivning.

Hvis de snart-til-være-forældre ikke ønsker at finde ud af barnets køn inden det er født, kan du skrive babyen brusebad invitation vers som dette, “en ny baby er næsten due, vi ved ikke om det er pink eller blå, Heather Shirley kan næsten ikke vente, bedes du slutte sig til os som vi fejrer…”

Hvad med den nye mor er at få tvillinger? Første double tillykke til din ven!

Som denne dobbelt lykke fortjener dobbelt baby gaver, Skriv din baby shower invitation ordlyd med en masse “To” og “Double”, som “to af to… her de kommer! Stacys at have tvillinger drenge. Dobbelt bleer, dobbelt pins, dobbelt sjovt! Vi alle to glade to have dig her!”

Eller endda placere to sokker eller skjorter i hver kuvert – så alle ved, det er en twin baby brusebad. Du kan bruge de samme teknikker til baby trillingernes eller endnu flere babyer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.