Fornyelige brændstoffer for alternativ energi

Tyskerne har virkelig taget når det kommer til vedvarende brændstoffer, og er blevet en af de store aktører i spillets alternativ energi. Under ledelse af landets elektricitet feed love, sætte det tyske folk en verdensrekord i 2006 ved at investere mere end 10 milliarder dollars (US) i forskning, udvikling og implementering af vindmøller, biogasanlæg magt og sol samling celler. Tysklands “feed love” tillade de tyske husejere at oprette forbindelse til en elnettet gennem nogle kilde til vedvarende energi og derefter sælge tilbage til elselskab eventuelle overskydende energi produceret på detailpriserne. Dette økonomiske incitament har slynget Tyskland til nummer et position blandt alle nationer med hensyn til antallet af operationelle solpaneler, biogasanlæg og vindmøller. 50-terawatt-timer af elektricitet produceret af disse udgør vedvarende energikilder 10% af hele Tysklands energiproduktion pr. år. Alene i 2006 installeret Tyskland 100.000 solenergi samling systemer.

Over i USA, BP corporation har etableret en energi Biosciences Institute (EBI) at spydspids omfattende nye forskning og udviklingsarbejde i ren afbrænding vedvarende energikilder, mest fremtrædende biobrændstoffer for jorden køretøjer. BPS investeringer kommer til 50 millioner dollars (US) per år i løbet af det næste årti. Denne EBI vil være fysisk placeret på Universitet i Illinois Urbana-Champaign. Universitetet er i samarbejde med BP, og det vil være ansvarlig for forskning og udvikling af nye afgrøder til biobrændstoffer, biobrændstof-levere landbrugssystemer og maskiner til at producere vedvarende brændstoffer i flydende form for bil forbrug. Universitetet vil især spydspids bestræbelser inden for genteknologi med hensyn til at skabe de mere avancerede afgrøder til biobrændstoffer. EBI får desuden som en vigtig knudepunkt teknologiske innovationer til konvertering af tunge kulbrinter til forureningsfri og højeffektive brændstoffer.

Også i USA, kamp raser videre mellem Kongressen og geotermisk energi Association (GEA). GEA administrerende direktør Karl Gawell har for nylig skrevet til Kongressen og Department of Energy, den eneste måde at sikre, at DOE og OMB ikke blot vende tilbage til deres irrationelle insisteren på at afslutte forskningsprogrammet geotermisk er at planlægge en Kongressens høring specifikt på geotermisk energi, dens potentiale og rollen af føderale forskning. Derudover Gawell fortsætter med at sige, at de seneste undersøgelser af National Research Council, vestlige centralbankchefer Association Clean Energy taskforce og Massachusetts Institute of Technology alle støtte udvide geotermisk forskning midler til udvikling af den teknologi til at udnytte dette enorme, uudnyttede indenlandske vedvarende energikilde. Tilhængere af geotermisk energi, som denne skribent, er overrasket over minuscule mængden af bevidsthed om, at offentligheden har om de enorme fordele, at forskningen og udviklingen af de vedvarende alternativ energikilde ville give USA, både praktisk og økonomisk. Geotermisk energi er allerede mindre dyrt at producere i kilowatt-timer end den kul, som USA holder minedrift. Geotermisk energi er let tilgængelige, sidder bare et par miles under vores fødder og let tilgængelige gennem boringen. Et selskab, ormater, som er den tredje største geotermiske energiproducent i USA og har planter i flere forskellige lande, er allerede en milliarder dollar pr. år business — geotermisk energi er bestemt økonomisk levedygtige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.