Godkendt til at låne – sådan gør du

Den røveriske lån refererer til en lang række misbrug udlånspraksis. Aggressive långivere bruge højtryks salg taktik. De kun tilbyde dig højt forrentede lån med masser af junk gebyrer efterhæng, selvom du kan kvalificere dig til en bedre lån. Høje renter og unødvendige gebyrer hæve det beløb du skal låne, og gør det svært for dig at gøre din månedlige betalinger. Dette sætter dig i risiko for at miste dit hjem og de penge du har betalt ind i den.

Du vil ikke vide, om en långiver er legitime eller aggressiv indtil du shoppe rundt og få citater fra flere långivere. Hvis du køber et hjem, eller simpelthen Refinansiering dit nuværende lån, er det vigtigt at sammenligne forskellige lån og kostprisen for hver. Selv hvis du har god kredit, kan du blive offer for aggressiv långivere. Beskytte dig selv ved at handle for lån i forskellige banker, kreditforeninger og andre långivere.

Udlåns taktikker

Aggressiv långivere:

Ikke fortælle dig om lavere rate lån du kan kvalificere dig til.

Tilføj unødvendige gebyrer, almindeligvis kaldet “junk gebyrer” til pad deres profit.

Opfordre dig til at refinansiere gentagne gange. Dette tillader dem at indsamle flere lån gebyrer fra dig.

Sådan får du et godt boliglån

Aggressive långivere bytte om folk, der ikke ved, hvor godt et lån de kvalificere sig til. Du kan beskytte dig selv ved at gøre følgende:

Få en kopi af din gratis kredit rapport og FICO score. Jo højere din FICO score, jo bedre det lån du kan få. Du kan bruge denne beregner til at finde ud af den rente, du kvalificere dig til. Hvis din FICO score er lav, kan du lære hvordan du forbedre din score.

Shop for et lån, som du ville enhver anden større køb. Du vil ikke vide hvor god et lån, kan du få indtil du har flere citater. Kontakt tre eller flere långivere og sammenligne den rente, points og gebyrer.

Sammenlign citater, du har fået fra forskellige långivere. Kig på lånevilkår og gebyrer. Det skal være nemt at fortælle hvilke der er “røveriske”. Vælg det bedste lån med den laveste rente og gebyrer. Det er den bedste måde at forbedre sine lånechancer på.

Subprime lån

Hvis du ikke har god kredit, anser långivere du en højrisiko låntager. Jo højere risiko du er, jo højere den rente, du vil blive bedt om at betale. De ikke gonna tilbyde dig de bedste lån med de laveste satser. Dog kan du kvalificere dig til et subprime lån. Et subprime lån har en højere rente og gebyrer end prime lån, der tilbydes til boligejere med en god kreditvurdering. Du bør tænke på høje renter subprime lån som kortsigtede. Når din kreditværdighed forbedrer, du kan og bør gælde for en bedre lån.

Anerkende subprime lån

Subprime lån har:

Høje renter og gebyrer.

Månedlige betalinger, der kun kan dække renterne og ikke reducere den primære balance.

Ballon betalinger, der har en stor supplerende betaling i et engangsbeløb ved udgangen af lånet.

Justerbar rentesatser, der kan øge mængden af din månedlige betaling.

Forudbetaling sanktioner hvis du afbetale lånet tidligt, selv om det er til at refinansiere lånet for bedre vilkår.

Forhandle lån omkostninger og gebyrer

De fleste banker, kreditforeninger og lån mæglere opkræve points og gebyrer for at få dig et lån. Der er ingen faste gebyrer og afgifter. Lån afgifter er omsættelige og vil variere fra långiver til långiver. Du skal forhandle størrelsen af disse afgifter, som du ville enhver anden større køb.

Før du tilmelder

Alt du var lovet bør være skriftligt på lån dokumenter. Hvis du ikke forstår noget, ikke underskrive. Bede om en forklaring. Anmeld lån dokumenter omhyggeligt.

Truth i udlån offentliggørelse har grundlæggende vilkår og betingelser for lånet. Sørg for, det viser de rente og månedlige betalinger du blev lovet.

Afvikling eller lukning erklæring viser gebyrerne du debiteres for lånet. Du kan sætte spørgsmålstegn ved gebyrerne og bede at de mindskes eller fjernes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.