Forskellige Roulette Systemer: Et dybdegående Kig På De Mest Populære

I tilfælde af at du er på en taber streak, du bør holde sig fast, indtil den vindende gevinster hastigheder og er lig med tab. Du kan vinde mere med et system som dette, selv om det samme kan siges om dit tab. For det første, vil det være meget umodne til at tænke, at udgifter tusindvis af dollars på en roulette system vil hjælpe dig til at vinde. Grunden til, at den hus fordel, der aldrig går væk i roulette er, at det er en ren hasardspil. Dette er alt, hvad du kan gøre, og som du kan se fra ovenstående, kan du få huset kant ned til kun 1,35%. Dette giver dig en chance for at tjene penge, og selvfølgelig, giver dig mulighed for at nyde den unikke gys og spænding af roulette. For denne artikel, vi vil tage et nærmere kig på roulette snesevis system.

I denne artikel, vil jeg dykke ned i et par betting systemer, der har resulteret i at vinde sæsoner for sports-bettors, der ikke afviger fra de strategier, der har resulteret i succesfulde sæsoner. Dette lille taktik vil helt sikkert hjælpe dig med at opfylde de mål for at vinde spillet uden hjælp af nogen form for svigagtig roulette systemer. Hvis du ønsker at vinde spillet af roulette på din egen, slippe af med roulette systemer, der garanterer at du kan slå spillet, da ingen af disse systemer hjælpe dig med at vinde. Der er mange former for roulette systemer derude, og der er også mange typer af roulette software, der vil hjælpe dig med at vinde på roulette. Derfor, den bedste måde at vinde spillet af roulette er at satse klogt med hjælp af den bedste tilgængelige odds. Sammenlign den Amerikanske roulette-bordet og Europæiske roulette bordet i casino, hvor du har tænkt dig at spille spillet.

Den Europæiske roulette hjul har 37 slots nummereret fra 0 til 36. Med kun at have en enkelt nul huset har en fordel af, at kun 2,70%. Dette er den bedste hjul til at spille. Det er derfor nul (eller dobbelt nul, vinde penge på dette roulette system hvis du spiller på en Amerikansk Roulette hjul) er farvet grøn. Amerikansk Roulette opstod langt senere og er mindre forskelle i forhold til sine Europæiske fætter. For det første spiller på den Europæiske hjul, du derefter nødt til at beslutte, hvilke indsatser for at sted. Altid vælge at spille på Europæisk roulette, da det giver gunstige odds. Kig efter et hjul, der tilbyder reglen ‘da fængsel.’ Hvis du laver en lige penge satsning, og kuglen lander på nul, behøver du ikke mister din indsats. En af de første strategier for at komme til at tænke på, er at satse på alle mulige resultat.

Der vil altid være folk, der tror, at hvis rød er kommet op 5 gange i træk chancerne for sorte, der kommer op næste er steget. Chancerne er stadig de samme, selv hvis de røde kom op 50 gange i træk, og ingen gambler, der nogensinde er opnået regelmæssige gevinster forlade sig på held. Men hvis du sætter nogle tanker i den, og ansætte nogle enkle strategier, du kan øge dine chancer for bestialsk dine modstandere og vinde stort. Disse systemer er baseret på forudsætninger fra tidligere vindende data til at forudsige fremtidige begivenheder, som er fuldstændig irrelevant strategi til beat spillet. Shannon, der var kendt for hans bidrag til oplysninger teori gennem sin unikke definition af “information entropi,” blev interesseret i Thorp ‘ s arbejde gennem et relateret projekt om brug af beregningsmæssige metoder til at master card game “blackjack.” Når Thorp fortalte ham om hans roulette forudsigelse ideer, Shannon gik ret til at arbejde på at bygge roulette hjul modeller og små computere til at spore dem.