Bedste kreditforeninger: Top 50 Kreditforeninger i USA

Når de største fagforeninger har åbenlyse MOB bånd, som er dokumenteret af FBI, hvorfor skulle nogen ønsker at være medlem? Den sande amerikanske arbejdstager, der underviser ønsker en atmosfære, hvor de kan beskytte vores børn, ikke se dem være åbent spil for pædofile lærere. Fagforeningerne dør, fordi fagforeningerne ikke længere er for den amerikanske arbejdstager eller deres værdier. Den sande amerikanske arbejder er nødt til at tage sig af dem, der ikke trækker deres egen byrde, fordi fagforeningerne har gjort det, så de ikke-producerende arbejdstagere ikke kan fyres! Endelig er den sande amerikanske arbejdstager begyndt at vågne op. I begyndelsen skulle en arbejdsgiver have en sand grund til at fyre nogen, men hvis det var gyldigt, ville de blive fyret, nu kan du ikke fyre et fagforeningsmedlem med en gyldig grund, fordi alt, hvad fagforeningen ønsker, er deres penge.

Vi forventer, at alle fem, der skal udnævnes hurtigt i Obama administration!

UAW ønsker NLBR at tillade UAW at tvinge sin vej ind i ikke-union VW fabrikken, uanset hvordan arbejderne stemte; Jeg troede, fagforeninger var for arbejderne? VW fabrikken i Tennessee afviste United Auto Workers Union (UAW), så nu UAW udfordrer deres tab med National Labor Relations Board (NLBR). Ved hjælp af fem bølger af World Value Surveys om Sydkorea, denne artikel tyder på, at offentlighedens tillid til fagforeninger er væsentligt påvirket af enkeltpersoners interpersonelle tillid, betinget af deres opfattelse af den politiske repræsentation af arbejdskraft. Vi forventer, at alle fem, der skal udnævnes hurtigt i Obama administration! I Michigan, michigan Education Association (MEA) lærere union kæmper for at få en dømt børnemishandler lærer en fratrædelsesgodtgørelse pakke værd tusinder; For hvad, forulempe vores børn, akasse medlem bør han hænges. Diane Feinsteins mand fik kontrakten. Fantastiske.

AFSCME rapporter bruger tusindvis i skatteydernes penge til at organisere fagforeninger; Liberale elsker fagforeninger, og jeg ved, at der er gode og dårlige fagforeninger, men skatteyderne bør ikke betale et lovforslag om at organisere nogen fagforeninger; Gad vide, hvordan det kom igennem kongressen. Der er gode fagforeninger derude, men de fleste, især store fagforeninger, er ligeglade med dig, dine børn, dit samfund, eller vores nation; de kun bekymrer sig om penge, magt, og åh ja, deres afgifter. Fagforeningen er ligeglad med børnene, kun penge og magt, bare spørg Bob Chanin fra den største lærerforening; den nationale uddannelsesforening (NEA). Nogle mennesker siger, at den største indtjening kan opnås ved at erhverve aktiver i et ned marked. Denne undersøgelse undersøger, om en virksomheds gearing kan bruges strategisk til at forbedre sin forhandlingsposition med en organiseret fagforening ved hjælp af prøver af ikke-finansielle virksomheder, der er noteret på den koreanske fondsbørs (KSE) fra 1999 til 2013. Gennem empiriske test, finder vi, at porteføljen med den laveste fagforening arbejdskraft dækning har den laveste gearing, mens porteføljen med den højeste fagforening arbejdskraft dækning har den højeste gearing.

Arbejdstagere kan danne en forhandlingsenhed, der kan repræsenteres af en fagforening i forhold til deres arbejdsgiver. I begyndelsen ville en arbejdsgiver fyre nogen af en gyldig grund, og i skolesystemet fejler de på siden af forsigtighed, hvis du havde en anelse om at såre et barn, ville du blive fyret, nu er det næsten umuligt at fyre en lærer, der er et fagforeningsmedlem, selvom forulempet et barn. I hvad der senere blev kendt som Haymarket Riot, åbnede politiet ild mod mængden. I New York City, hvis du fange en lærer, der er et barn molester i United Federation of Teachers (UFT) lærere union, kan du ikke fyre dem. Nogle gange er det de delegerede og embedsmænd, der har brug for at holde ærlig. Du er nødt til at indse så godt, var der ingen arbejdslove eller føderale love, der beskytter de arbejdstagere, som vi har i dag, og fagforeninger havde intet at gøre med politik ved parti definition.